Paula Moisiola

Lite funderingar

Vad fasen ska man klä ut sig till på Halloween? Vi har blivit bjudna på en Halloweenfest nästa helg och jag har ingen aning om vad jag ska vara. Häxa? Djävul? något djur? Haha ni hör ju. Jag har inte klätt ut mig på flera är så jag har ingen aning. Måste verkligen se till att komma på någonting!

I veckan skriver vi på kontraktet! Det ska bli SÅ skönt att få det gjort. Även om vi blivit godkända, fått allting bekräftat osv så ska det bli skönt att skriva kontrakt så att allting verkligen är färdigt till hundra procent. Det är stort- första lägenheten.

Jag vaknade med världens halsont. Jag som trodde att jag hade klarat mig från förkylningar den här hösten. Är sjukt täppt i näsan och halsen gör ont och är svullen. Hoppas verkligen det stannar där och inte blir sämre!

Det stora letandet efter den perfekta vardagsrumslampan fortsätter. Lampor är det hittills enda som vi inte tycker lika om. Jag älskar det lite industriella där glödlampan gärna får vara stor och synas- Stefan hatar det. Jag tycker inte det finns så mycket fina lampor överlag faktiskt. Vi måste verkligen titta mer och hitta någon som vi båda gillar. Har ni några tips?

Nu börjar det bli riktigt kallt ute och jag behöver köpa nya vinterskor. Jag avskyr att frysa så jag måste ha några varma. Spanade in ett par väldigt nätta skor från Moonboots. Kanske borde slå till på ett par? Uggs hade jag alltid förut men det känns inte sådär jätteaktuellt i vinter.

22 oktober 2017 07:32 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas