Paula Moisiola

Välkomna hit

Hej fina ni! Ni som följt mig sedan innan men även ni nya som hittat hit!

Det här blir mitt första inlägg på den nya portalen. Jag har bloggat här förut, testade Devote.se men kände inte att det passade mig helt. Jag trivs här på For.me och har därför valt att flytta bloggen hit. För er som läst min blogg på Devote så kommer det inte bli någon skillnad. Man kommer fortfarande kunna gå in via paulamoisiola.com.

Det känns så bra att börja om på nytt då jag känner att jag vill göra om lite på bloggen. Jag vill fokusera mycket mer på vardagliga inlägg. Ärliga inlägg med variation. Det är sådana bloggar jag själv dras till. "Systemkamereoutfits" och allt för uppriggade, nästan "för perfekta" bilder kan vara roligt ibland, men inte alltid. Jag hoppas på att kunna hitta en bra variation som passar mig. Så får jag hoppas att ni tycker om det också. Jag vill även öppna upp för mer inredning och "hem-inlägg". Jag älskar att t.ex ta del av recept, tips och inredningsinspiration, så det kommer det definitivt bli mer av. Inte minst nu när jag och min kille S har fått vår första helt egna lägenhet. 

Hoppas ni kommer gilla detta halvt nya koncept. Jag tror det kan bli riktigt bra. Kom gärna med tips i kommentarsfältet om vad ni vill se här på bloggen. Jag fick en del tips på gamla bloggen som jag tänkte att jag kan publicera här istället. Bland annat en liten Q/A. 

 

Jag är sjukt peppad och tror att detta kan bli riktigt bra. Kram på er <3

 

10 oktober 2017 10:17 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas