Paula Moisiola

Kategori: Frågor/Svar

Svar: Vart är lamporna ifrån?

Det har kommit många frågor gällande lampan i mitt inlägg om saker vi har skaffat till lägenheten. Så roligt att ni gillade den! Den kommer faktiskt från Hemtex och är en present. Vi har fått två stycken som vi tänkte ha på sängborden! Lampskärmarna vi har är från IKEA om jag inte minns fel!

Hur fick vi vår lägenhet?

Det är otroligt många som har frågat mig om hur vi fick vår lägenhet. Både irl och här på bloggen. Så jag tänkte att jag ska se till att svara på det. 

Sedan vintern 2015 så har vi stått i en privat bostadskö som vi nästan hade glömt bort att vi stod med i. Så i somras fick vi mail om att vi kunde anmäla vårt intresse för nyproduktion. Det gjorde vi och blev lite senare inbjudna på visning. Efter visningen fick vi lämna önskemål på de tre lägenheter vi var mest intresserade av. Cirka en vecka efter det fick vi beskedet att vi hade fått vårt förstaval! Kan ni förstå lyckan? Det är alltså ett förstahandskontrakt på en nyproducerad tvåa. Med en stor klädkammare och två balkonger i ett helt nybyggt område som kommer bli SÅ fint när allting är klart. Nu är det NIO dagar kvar till inflytt och ingen kan vara gladare än mig och Stefan. Som vi har längtat <3

Tips för bra hy

Fråga: "Tips på ansiktsrutiner för att få fin hy!"

Svar: Jag har faktiskt fått denna fråga några gånger på bloggen, så jag tänkte att jag ser till att svara er på den nu. Tyvärr så har jag ingen speciellt rutin eller liknande som jag använder mig av för att få bra hy. Jag har alltid haft turen att ha en bra hy i grunden. Jag har aldrig haft finnar i tonåren eller så. Jag får en finne i månaden på sin höjd och då ofta på samma ställe - ovanför läppen. Detta gör ju att jag inte tycker att det är värt att lägga hundra eller till och med tusentals kronor på hudvård som ändå inte gör någon märkbar skillnad för mig. Däremot använder jag mig av en hudvårdsserie nu som jag gillar. Den kommer från Kiehls och är deras "oil free-serie". Det är en ansiktsrengöring, toner och en fuktktäm som jag älskar. 

Upp